Velkommen til vores hjemmeside, som er vores knudepunkt for al kommunikation og administration.

 

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer, instruktører og bestyrelsesmedlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben. De gamle profiler fra forrige sæson kan stadig bruges.

 

Gymna2b er en lille gymnastikforening på Nørrebro, som har eksisteret i mere end 20 år. Vi startede på Havremarken skole i Husumgade og rykkede senere til Jagtvej på Nørrebro Park Skole. 

 

Vi har 3 springhold for børn hver tirsdag kl. 16-19 i alderen 5-14 år og normalt 2-4 Far-mor-barn hold hver anden lørdag i alderen 3-5 år. 

Men vi mangler trænere til far-mor-barn holdene, 

 

Nu er tilmeldingen åben til springholdene, som starter tirsdag d. 6.9.22 – 25.4.23

 

Vi søger akut trænere til vore lille hyggelige forening. 

Trænere til far-mor-barn holdene hver anden lørdag i lige uger eller ulige uger i alderen 3-4 år eller 4-5 år. Du bestemmer selv, hvor mange hold, du vil have 1-2 hver anden lørdage eller begge lørdage, hvis du har mod på dette. 

Vi kan også altid bruge flere trænere eller hjælpetrænere til springholdene. Det kan godt være en forælder, som har erfaring med gymnastik, rytmik eller eks. er uddannet pædagog eller andet. 

Kontakt formand Tina Bach Larsen på 28-886458 eller mail gymna2b@hotmail-com 


Tak og sportslige hilsner fra Gymna2b